Kullia pilluun nainen miehen päällä

kullia pilluun nainen miehen päällä

vuotias, mustaihoinen ja jättikokoinen vartaloltaan. Otin kullistani kiinni ja ohjasin reikän. Eino latki mun pillua huolella ja huomasin olevani kiimainen, mä halusin juuri tätä. ..

Pillun hieronta prinssi albert lävistys

Kohta se toinenkin naapurin mies ilmestyi, oli kuulemma tulossa töistä ja esittäytyi Einoksi. Hän alkoi huohottaa ja siirsi kätensä arasti reidelleni, jota hieroi kevyesti käsi vavisten. Sinulla on mahtavan suuri kulli, ja haluan saada sen sisäni mutta ehkäisy on välttämätön. Vihdoinkin Eino pästi hiuksistani irti ja veti kyrpänsä pois suustani, mutta en saanut lepoa Einon työntyessä liukkaille ja aloittaessa oman nussintansa. Veikko sanoi ja Eino astui sen selän takaa esiin saman tien.

kullia pilluun nainen miehen päällä

vuotias, mustaihoinen ja jättikokoinen vartaloltaan. Otin kullistani kiinni ja ohjasin reikän. Eino latki mun pillua huolella ja huomasin olevani kiimainen, mä halusin juuri tätä. ..

Porasin ja seksiseuraa miehelle playboy sex ruuvasin, ja esineet tulivat paikoilleen. Jäin odottelemaan olutta siemailleen. Mies hyväili kasvojani ja työnsi taas silmieni edessä olleen kyrvän suuhuni. Mitäs sanot, Elina jatkaa. Nainen huomasi sen ja laittoi kätensä pullottavalle etumukselleni ja puristeli sitä varovasti. Nainen voihki ja uikutti allani, vei oikean kätensä niskani taakse ja puristi vasemmalla rytmikkästi pumppaavaa takapuoltani. Nainen alkoi punoittaa ja lievästi päihtyä. Se oli iso ja minulla oli vaikeuksia imeä sitä kokonaan kun se paisui vielä suussani. Arvaa vaan, aivan valtava. Tämä tapahtui noin viisi vuotta sitten. Sitten puristelin jo estoitta, melko kovakouraisestikin. Olemme rakastelleet siitä lähtien jo monena vuotena sekä kolmistaan että molempien naisten kanssa kaksin nauttien monipuolisesti toisistamme, ja Leaakin olen nussinut ilman kortsua sen ensimmäisen kerran jälkeen ja Pillunsa on saanut ainakin sata kertaa spermat sisälleen tietysti olen myös lauennut molempien suuhun useasti, jos heitä. Voi hyvä luoja, kun tuntuu hyvältä! Makkara alkaa olemaan valmis kun Elina tulee asuntovaunusta paperilautasten kanssa. Kasvojen iho oli punakka, kauttaaltaan hienojen ryppyjen peittämä. Ja sitten liuutin kämmentä varovasti pikkuhousujen sisän. Mutta miten pästä sisälle pilluun? Ja sitten keskisormi liukui häpyvakoon. Hän ei estellyt vähäkän, vaan näytti nauttivan täydesti hyväilyistäni. Asunto oli toisessa kerroksessa. Kävelin haikeana sisälle ajatellen unelmieni miehen kadonneen ikuisiksi ajoiksi! Hän käveli edelläni ja wou! Lea otti varovasti kortsun kullistani, solmi sen näppärästi ja pudotti kullia pilluun nainen miehen päällä roskikseen, sitten hän otti kullini suuhunsa ja imi kaikki spermat mitä oli jäljellä. Survaisin kullin niin syvälle pilluun kuin ikinä pystyin. Huomasin jo etältä, että nainen keskitti nyt katseensa minuun, ja näytti, että hänellä oli jotain asiaa. Olen aina haaveillut seksiseuraa miehelle playboy sex siitä, että löytäisin miehen joka pitäisi käskemisestä ja vieläpä suihkussa. Hetken kuluttua mies nosti minut ylös ja kantoi minut suihkuun.
Joeann from.


Eroottinen seksi dominoiva nainen

Tiukkaa teki, mutta nautinto oli huikea, ja kun tunsin, että kivekset ottivat naisen pakaroihin kiinni, tiesin olevani perillä. Lea oli selvästi vielä kiimainen ja hivutin sormeni klitorikselle hivellen hiljaa, Lea laukesi uudelleen huudahtaen ja veltto kullinikin tuli pois pillusta kun hän piehtaroi allani. Olimme sattuneet vastakkain tällä lenkkipolulla aina silloin tällöin.

kullia pilluun nainen miehen päällä